Persondatapolitik og GDPR - General Data Protection Regulation

D. 25. maj 2018 trådte den nye persondataforordning (GDPR-General Data Protection Regulation) i kraft.

Loven er en databeskyttelseslov for forbrugerne. Loven skal beskytte den enkelte brugers data på samme måde i hele Europe.

Dataansvarlig:

Hos Den Skaldede Pudser er den dataansvarlige:

Den Skaldede Pudser

c/o Tom Nielsen

Havretoften 4, 3630 Jægerspris

CVR: 37990515

Kontakt: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Databehandler:

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger tilstrækkelig beskyttelse.

Den Skaldede Pudser v. Tom Nielsen har indgået en databehandleraftale med en databehandler, der behandler personoplysninger på den dataansvarliges vegne.

Aftalen er indgået med:

Simpelt Regnskab ApS

Bogøvej 2, 4.tv

2000 Frederiksberg

CVR: 35385622

Kontakt: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Oplysninger om dig:

Hos Den Skaldede Pudser registrerer vi flg. oplysninger om vores kunder – de registrerede:

Almindelige personoplysninger:

·         Navn

·         Adresse 

·         Telefonnummer

·         Email 

Oplysningerne registreres i regnskabssystemet Simpelt Regnskab (databehandler). Dine oplysninger registreres, såfremt du ønsker et skriftligt tilbud eller indgår en kundeaftale med Den Skaldede Pudser.

Vi indsamler ikke oplysninger, der ikke er beskrevet i vores persondatapolitik.

Vi sletter løbende ikke aktive kunder i vores kundekartotek.

Formålet med registreringen:

Formålet med registreringen er at anvende personoplysningerne til at udsende faktura for udført arbejde samt kontakte kunder på mail, sms eller telefonisk mph. at lave en evt. ny aftale for vinduespolering, rengøring eller øvrige opgaver, der ligger indenfor virksomhedens tjenesteydelser.

Vi registrerer således kun de almindelige personoplysninger, der er legitime og nødvendige for udførelsen af det bestilte arbejde.

Du kan til enhver tid:

·         få indsigt i de personoplysninger, vi har registreret om dig

·         få slettet eller rettet dine oplysninger, såfremt du ønsker det

Dette skal ske ved at sende en mail til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.