Persondatapolitik og GDPR - General Data Protection Regulation

D. 25. maj 2018 trådte den nye persondataforordning (GDPR-General Data Protection Regulation) i kraft.

Loven er en databeskyttelseslov for forbrugerne. Loven skal beskytte den enkelte brugers data på samme måde i hele Europe.

Dataansvarlig:

Hos Den Skaldede Pudser er den dataansvarlige:

Den Skaldede Pudser

c/o Tom Nielsen

Havretoften 4, 3630 Jægerspris

CVR: 37990515

Kontakt: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Databehandler:

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger tilstrækkelig beskyttelse.

Den Skaldede Pudser v. Tom Nielsen har indgået en databehandleraftale med en databehandler, der behandler personoplysninger på den dataansvarliges vegne.

Aftalen er indgået med:

Simpelt Regnskab ApS

Bogøvej 2, 4.tv

2000 Frederiksberg

CVR: 35385622

Kontakt: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Oplysninger om dig:

Hos Den Skaldede Pudser registrerer vi flg. oplysninger om vores kunder – de registrerede:

Almindelige personoplysninger:

·         Navn

·         Adresse 

·         Telefonnummer

·         Email 

Oplysningerne registreres i regnskabssystemet Simpelt Regnskab (databehandler). Dine oplysninger registreres, såfremt du ønsker et skriftligt tilbud eller indgår en kundeaftale med Den Skaldede Pudser.

Vi indsamler ikke oplysninger, der ikke er beskrevet i vores persondatapolitik.

Vi sletter løbende ikke aktive kunder i vores kundekartotek.

Formålet med registreringen:

Formålet med registreringen er at anvende personoplysningerne til at udsende faktura for udført arbejde samt kontakte kunder på mail, sms eller telefonisk mph. at lave en evt. ny aftale for vinduespolering, rengøring eller øvrige opgaver, der ligger indenfor virksomhedens tjenesteydelser.

Vi registrerer således kun de almindelige personoplysninger, der er legitime og nødvendige for udførelsen af det bestilte arbejde.

Du kan til enhver tid:

·         få indsigt i de personoplysninger, vi har registreret om dig

·         få slettet eller rettet dine oplysninger, såfremt du ønsker det

Dette skal ske ved at sende en mail til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Pris for vinduespolering:

Vinduespolering er en tillidssag! Vi vil gerne sammen med dig sætte den rigtige pris for begge parter.

Efter en dialog med dig, enten på mail, telefon eller ved personligt fremmøde, sætter vi en pris, der er beregnet ud fra antal og type af vinduer, antal etager (med eller uden stige) samt hvor ofte vinduerne skal pudses.

Jo hyppigere vinduerne skal pudses, jo bedre pris kan du få.

Er det meget lang tid siden, vinduerne har været pudset, sidder der maling, klistermærkerester eller lign. på vinduerne, kan vinduespoleringen tage noget længere tid, og bliver hermed dyrere.

Når vi kommer ud til dig, er det vigtigt, at vindueskarmene er ryddet, så vi hurtigere kan tilgå vinduerne.

Pris for rengøring:

Flytterengøring, hovedrengøring og privat rengøring afregnes på timebasis.

Nedenfor kan du se de vejledende timepriser ekskl. moms. I mange tilfælde er kørsel og materialer indregnet i prisen, og vi har eget udstyr med. Der kan dog forekomme undtagelser. Skal der betales p-billet, kommer denne udgift oveni prisen. 

Vejledende oversigt over timepriser ekskl. moms:

Type: Ekskl. moms:
   
Flytterengøring 320 kr.
   
Hovedrengøring 320 kr.
   
Privat rengøring 320 kr.
   


OBS! OBS! Husk, det er fradragsberettiget!

Håndværkerfradrag:

Private har mulighed for at få håndværkerfradrag for vinduespolering og rengøring.

Håndværkerfradraget (servicefradraget) giver fradrag på op til 6.000 kr. pr. person for serviceydelser i hjemmet.

Det gælder bl.a. for vinduespolering og rengøring.

Du kan læse mere om dine muligheder for håndværkerfradrag på Skats hjemmeside. Her kan du også indberette dine udgifter.

Tag endelig kontakt, hvis du vil vide mere:

 

 

 

 

Husk, private har mulighed for at få håndværkerfradrag.

Håndværkerfradraget (servicefradraget) giver fradrag på op til 6.000 kr. pr. person for serviceydelser i hjemmet.

Det gælder bl.a.:

Almindelig rengøring:
- Vask og aftørring af flader i boligen
- Rengøring af toilet og bad
- Støvsugning, gulvvask og boning

 Vinduespolering

Du kan læse mere om dine muligheder for håndværkerfradrag på Skats hjemmeside. Her kan du også indberette dine udgifter.

Skal vi løse en opgave for dig? Så tøv ikke med at tage kontakt:

 Forside

 

 

 

 

 

 

Her kan du se et udpluk af de anmeldelser, vi har fået på vores Facebook-side:

Camilla Gybel:

"Rigtig god oplevelse. Jeg har ikke fået pudset vinduer i mange år. Udover almindelig snavs ligger huset sådan, at der kommer salt fra vejen på vinduerne om vinteren. Så mine vinduer var mere end almindelig beskidte. Alligevel kom jeg hjem til et hus, hvor vinduerne var skinnende rene. Tusind tak. Vil bestemt bruge dette firma igen."

Kirsten Styltsvig:

"Ja jeg kan også "kun" give rosende ord med på vejen. Det er så dejligt at at kunne kigge ud af rene vinduer. Så helt "klart" en anbefaling herfra."

Rita Rovsing Døj:

"Jeg har haft en rigtig god oplevelse. Jeg vil klart bruge dig igen. Og så er du dejlig billig. Vil helt klart anbefale dig til andre."

Helle Hansen:

"Tusind tak for rene vinduer. Jeg er glad for, jeg valgte jer; det var nemt, hurtigt og billigt.. Glæder mig til samarbejdet fremover."

Lykke Eg Larsen:

"Super flot arbejde! Kan klart anbefales! Ingen striber på vinduerne. Vinduespudseren er meget påpasselig - intet vand spildt nogen steder.
God pris.  Og så kan det trækkes fra i Skat - håndværkerfradrag."

Malene Hørman Elmøe:

"Jeg kom hjem til de flotteste rene vinduer. Jeg kan kun være tilfreds."

Jonna Ladegaard:

"Den bedste gave til min mand og jeg er et besøg af "Den Skaldede Pudser". Tak for et fantastisk stykke arbejde!!"

Skal vi også klare dine vinduer? Så giv os et kald på tlf.: 26 53 65 15 og få et uforpligtende tilbud. Du er også velkommen til at sende en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., så svarer vi dig hurtigst muligt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Den Skaldede Pudser er ejet af Tom Nielsen, der har mangeårig erfaring indenfor servicebranchen.

Ejeren har gennem mange år udført opgaver både for private samt for små og store virksomheder og offentlige institutioner.

Han er i øvrigt sikkerhedsgodkendt af Rigspolitiet.

Hos os er det altid ejeren, der kommer ud til dig - både når der skal afgives et tilbud, og når opgaven skal udføres.

På den måde sikrer vi, at pris og kvalitet passer sammen.

Udover ejeren bistår Heidi Normann Jakobsen firmaet som administrations- og markedsføringsansvarlig.

Ønsker du mere information om os, så kontakt os gerne på tlf.: 26 53 65 15:

 

 

Forside