Her kan du se et udpluk af de anmeldelser, vi har fået på vores Facebook-side:

Camilla Gybel:

"Rigtig god oplevelse. Jeg har ikke fået pudset vinduer i mange år. Udover almindelig snavs ligger huset sådan, at der kommer salt fra vejen på vinduerne om vinteren. Så mine vinduer var mere end almindelig beskidte. Alligevel kom jeg hjem til et hus, hvor vinduerne var skinnende rene. Tusind tak. Vil bestemt bruge dette firma igen."

Kirsten Styltsvig:

"Ja jeg kan også "kun" give rosende ord med på vejen. Det er så dejligt at at kunne kigge ud af rene vinduer. Så helt "klart" en anbefaling herfra."

Rita Rovsing Døj:

"Jeg har haft en rigtig god oplevelse. Jeg vil klart bruge dig igen. Og så er du dejlig billig. Vil helt klart anbefale dig til andre."

Helle Hansen:

"Tusind tak for rene vinduer. Jeg er glad for, jeg valgte jer; det var nemt, hurtigt og billigt.. Glæder mig til samarbejdet fremover."

Lykke Eg Larsen:

"Super flot arbejde! Kan klart anbefales! Ingen striber på vinduerne. Vinduespudseren er meget påpasselig - intet vand spildt nogen steder.
God pris.  Og så kan det trækkes fra i Skat - håndværkerfradrag."

Malene Hørman Elmøe:

"Jeg kom hjem til de flotteste rene vinduer. Jeg kan kun være tilfreds."

Jonna Ladegaard:

"Den bedste gave til min mand og jeg er et besøg af "Den Skaldede Pudser". Tak for et fantastisk stykke arbejde!!"

Skal vi også klare dine vinduer? Så giv os et kald på tlf.: 26 53 65 15 og få et uforpligtende tilbud. Du er også velkommen til at sende en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., så svarer vi dig hurtigst muligt.